Lille, Sparta Prag / ÖZET | Sparta Prag - Lille maç sonucu: 1-4 - Uefa avrupa ligi'nde lille sparta prag maçı saat 20:55'te başlayacak.

Lille, Sparta Prag / ÖZET | Sparta Prag - Lille maç sonucu: 1-4 - Uefa avrupa ligi'nde lille sparta prag maçı saat 20:55'te başlayacak.. Sparta prag ise 6 puanda kaldı. Maignan, djalo, fonte, botman, bradaric, araujo, xeka, andre, bamba, yusuf yazıcı, david. Sparta prag'ın tek sayısını ise 71. We're not responsible for any video content, please contact video file owners or hosters for any legal complaints. Dakikada yusuf yazıcı'nın bu sonuçla puanını 11'e yükselten lille, h grubu'nda liderliğini sürdürdü ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Avrupa ligi i grubu maçında lille sahasında pierre mauroy stadyumu'nda sparta prag'ı konuk etmekte. Dakikalar 84'ü gösterdiğinde sahneye bir kez. Bu sonucun ardından lille gruptan çıkmayı garantiledi. Uefa avrupa ligi h grubu 5. Hafta maçında lille sahasında sparta prag'ı konuk edecek.

Sparta Prague / Lille en direct : sur quelle chaîne et à ...
Sparta Prague / Lille en direct : sur quelle chaîne et à ... from resize.programme-television.ladmedia.fr
Avrupa ligi i grubu maçında lille sahasında pierre mauroy stadyumu'nda sparta prag'ı konuk etmekte. Lille'de top koşturan milli futbolcularımızdan burak yılmaz, 77. Uefa avrupa ligi h grubu 5. Üçüncü mağlubiyetini alan sparta prag ise 6. Uefa avrupa ligi'nde lille sparta prag maçı saat 20:55'te başlayacak. Dakikada burak yılmaz'ın golüne engel olamadı ve skora denge geldi. Burak yılmaz öte yandan, lille formasıyla avrupa kupalarında gol atan en yaşlı oyuncu oldu. Lille sparta prag maçını bein sports 2 üzerinden canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

1 ladislav krejci ii (dc) sparta prague 8.4.

Avrupa ligi i grubu maçında lille sahasında pierre mauroy stadyumu'nda sparta prag'ı konuk etmekte. Dakikasında krejci ile öne geçen sparta prag, 80. Sparta prag ise 6 puanda kaldı. Hafta maçında lille sahasında sparta prag'ı konuk edecek. Nita, plechaty, celutska, krejci, vindheim, dockal, pavelka, soucek, krejci, julis. Dakikalar 84'ü gösterdiğinde sahneye bir kez. Oldukça zorlu bir mücadele olabilir çünkü sparta prag iyi kontraya çıkabilen bir ekip ancak ev sahibi lille de özellikle avrupa'da harika oynuyor. Uefa avrupa ligi'nde lille ile sparta prag kozlarını paylaştı. Bu müsabakayı canlı izlemek için yayın vaktinde burada olmayı unutmayın. 4 burak yilmaz (sub) lille 7.8. Lille ilk maçta deplasman faktörüne rağmen zorlanmadan mağlup ettiği sparta prag karşısında tekrar kazanarak 2 maç aranın ardından 3. 3 yusuf yazici (fw) lille 7.9. 2 florin constantin nita (gk) sparta prague 8.1.

Links to lille osc vs. İyi seyirler artık abone olursunuz :) goller: Lille'de top koşturan milli futbolcularımızdan burak yılmaz, 77. Dakikada geriye düşen fransız takımı burak yılmaz'ın 80 ve 84. Burak yılmaz ladislav krejci ondrej celustka yusuf yazıcı zeki çelik geniş maç özeti ve tüm golleri hd.

Lille écrase le Sparta Prague
Lille écrase le Sparta Prague from www.foot-national.com
Stade pierre mauroy stadyumu'nda oynanacak olan lille sparta prag maçını bein sports 2 canlı. Bu maçı şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar şifresiz bein sports 2, lig tv şifresiz canlı yayın linklerini araştırmakta. Lille sparta prag maçını bein sports 2 üzerinden canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Nita, plechaty, celutska, krejci, vindheim, dockal, pavelka, soucek, krejci, julis. Read my match preview, for the correct score predictions and best betting tips ahead of this fixture. Uefa avrupa ligi h grubu 5. Dakikada oyuna giren burak yılmaz kaydetti. Sparta prag ise 6 puanda kaldı.

Sparta prag takımının ilk 11'de süper lig'de tanıdığımız celutska ve pavelka yer aldı.

Maignan, djalo, fonte, botman, bradaric, araujo, xeka, andre, bamba, yusuf yazıcı, david. Oldukça zorlu bir mücadele olabilir çünkü sparta prag iyi kontraya çıkabilen bir ekip ancak ev sahibi lille de özellikle avrupa'da harika oynuyor. Hafta karşılaşmasında lille sahasında sparta prag ile karşı karşıya geldi. 3 yusuf yazici (fw) lille 7.9. Sparta prag'ın tek sayısını ise 71. Read my match preview, for the correct score predictions and best betting tips ahead of this fixture. Burak yılmaz ladislav krejci ondrej celustka yusuf yazıcı zeki çelik geniş maç özeti ve tüm golleri hd. Ev sahibi lille, deplasman ekibi sparta prag'ı ağırlıyor. Burak yılmaz öte yandan, lille formasıyla avrupa kupalarında gol atan en yaşlı oyuncu oldu. Lille'de top koşturan milli futbolcularımızdan burak yılmaz, 77. Expert analysis including h2h stats. Girer girmez gol attı lille hocası macı veriyordu. Dakikada geriye düşen fransız takımı burak yılmaz'ın 80 ve 84.

Dakikada yusuf yazıcı'nın bu sonuçla puanını 11'e yükselten lille, h grubu'nda liderliğini sürdürdü ve gruptan çıkmayı garantiledi. İyi seyirler artık abone olursunuz :) goller: Read my match preview, for the correct score predictions and best betting tips ahead of this fixture. Maignan, djalo, fonte, botman, bradaric, araujo, xeka, andre, bamba, yusuf yazıcı, david. 3 yusuf yazici (fw) lille 7.9.

Sparta Praha vs Lille - Soi kèo bóng đá 02h00, 23/10/2020 ...
Sparta Praha vs Lille - Soi kèo bóng đá 02h00, 23/10/2020 ... from trandau.net
Üçüncü mağlubiyetini alan sparta prag ise 6. Nita, plechaty, celutska, krejci, vindheim, dockal, pavelka, soucek, krejci, julis. İyi seyirler artık abone olursunuz :) goller: Lille vs sparta praha betting tips. Sparta prag takımının ilk 11'de süper lig'de tanıdığımız celutska ve pavelka yer aldı. Lille'de top koşturan milli futbolcularımızdan burak yılmaz, 77. 3 yusuf yazici (fw) lille 7.9. Lille sparta prag maçını bein sports 2 üzerinden canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Lille ilk maçta deplasman faktörüne rağmen zorlanmadan mağlup ettiği sparta prag karşısında tekrar kazanarak 2 maç aranın ardından 3.

Read my match preview, for the correct score predictions and best betting tips ahead of this fixture. Lille sparta prag maçını bein sports 2 üzerinden canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Lille'de milli futbolcu yusuf yazıyı karşılaşmaya 11'de başladı. Burak yılmaz öte yandan, lille formasıyla avrupa kupalarında gol atan en yaşlı oyuncu oldu. Maignan, djalo, fonte, botman, bradaric, araujo, xeka, andre, bamba, yusuf yazıcı, david. Konuk ekip sparta prag ise kabus gibi başladığı uefa avrupa ligi sahnesinin son 2 haftasında önemli galibiyetler aldı ve lider ile arasındaki puan farkını i̇ddaa tahmini. Lille ilk maçta deplasman faktörüne rağmen zorlanmadan mağlup ettiği sparta prag karşısında tekrar kazanarak 2 maç aranın ardından 3. 3 yusuf yazici (fw) lille 7.9. 2 florin constantin nita (gk) sparta prague 8.1. Burak yılmaz ladislav krejci ondrej celustka yusuf yazıcı zeki çelik geniş maç özeti ve tüm golleri hd. Sparta prag ise 6 puanda kaldı. Dakikada yusuf yazıcı'nın bu sonuçla puanını 11'e yükselten lille, h grubu'nda liderliğini sürdürdü ve gruptan çıkmayı garantiledi. Hafta karşılaşmasında lille sahasında sparta prag ile karşı karşıya geldi.

Previous
Next Post »